GEST ŞOCANT AL UNUI TATĂ: S-a pus spre vânzare pe Ebay, pentru că ajunsese şomer

Andy Martin, tatăl a trei copii, a recurs la un gest şocant. Pentru că nu-şi mai putea permite să plătească ratele la bancă şi chiria, s-a pus spre vânzare pe site-ul de licitaţii Ebay pentru suma de 20.000 de lire. Bărbatul a luat această hotărâre după ce a primit un preaviz de concediere de 30 de zile de la actualul loc de muncă şi nu şi-a găsit un loc de muncă.

RomaniaTV.net
23 iun. 2012, 14:20
GEST ŞOCANT AL UNUI TATĂ: S-a pus spre vânzare pe Ebay, pentru că ajunsese şomer

Bărbatul de 45 de ani a început să scrie zilnic pe un blog, unde povesteşte eforturile pe care le depune pentru a-şi găsi un loc de muncă.

Andy Martin, din Stockton, Teesside, Marea Britanie, a avut deja 4.000 de vizualizări la CV-ul postat pe blog şi site-urile de socializare şi a aplicat la peste 30 de joburi. 

„Ştiam că ori pot să rămân nervos şi supărat pentru ca mi-am pierdut slujba, ori să fac ceva în privinţa asta. Este o lume nouă a tehnologiei şi trebuie să fiu în pas cu ea. Mi-am făcut conturi pe reţele de socializare, mi-am făcut un blog. După toate astea m-am gândit, de ce nu? O să mă pun spre vânzare!”, a declarat Andy, potrivit DailyMail.

Preţul pentru care se vinde Andy este de 20.000 de lire. Site-ul Ebay l-a informat însă că ceea ce face el este ilegal. El a fost lăsat totuşi să posteze anunţul în categoria „bunuri dorite”.