Gerard Depardieu, ARESTAT după ce a avut un accident rutier

Gerard Depardieu a fost arestat joi, la Paris, după ce a avut un accident minor cu scuterul său, actorul francez fiind în stare de ebrietate. Actorul în vârstă de 63 de ani a fost reţinut după ce a căzut de pe scuterul său şi s-a rănit la cot. Nimeni altcineva nu a fost rănit în accident.

RomaniaTV.net
30 nov. 2012, 10:26
Gerard Depardieu, ARESTAT după ce a avut un accident rutier

Acesta nu este singurul incident prin care a trecut actorul. În august, Gérard Depardieu a fost dat în judecată pentru agresiune de conducătorul unui automobil, cu care a avut o altercaţie, la Paris. Atunci, scuterul condus de Depardieu şi acel automobil s-au ciocnit, iar altercaţia a fost declanşată de acea coliziune. Şoferul automobilului a susţinut că celebrul actor francez l-a agresat fizic, potrivit Mediafax.

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi pe plan internaţional şi are la activ peste 100 de filme în care a jucat, inclusiv cele din seria „Asterix”, însă în ultima vreme a ţinut prima pagină a ziarelor din motive care nu au legătură cu cariera artistică.

În vara anului 2011, presa din lumea întreagă scria despre faptul că actorul francez, suferind de incontinenţă urinară, a încercat să urineze, discret, într-o sticlă, deoarece însoţitoarea de bord i-a interzis accesul la toaletă, pentru că avionul – care circula pe ruta Paris-Dublin – se pregătea să decoleze.

Gérard Depardieu a câştigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, inclusiv o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din „Cyrano de Bergerac”, şi un premiu Globul de Aur, pentru rolul său din filmul „Cartea verde”.

Citeşte şi Gerard Depardieu îşi atacă compatrioţii: „Nu-mi plac francezii. Sunt aroganţi şi încrezuţi”