Gerard Butler o vrea înapoi pe Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea are din nou motive de bucurie. Ea le-a mărturisit prietenelor că fostul ei iubit, Gerard Butler, a început iar să-i dea telefoane. Conform unor surse din anturajul româncei, se pare că aceasta este în culmea fericirii de când actorul de origine scoţiană face eforturi să-i câştige inima, pentru a doua oară.

28 mai 2013, 06:35
Gerard Butler o vrea înapoi pe Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este în culmea fericirii de când actorul de origine scoţiană face eforturi să-i câştige inima, pentru a doua oară.

„Mădălina este foarte fericită! Gerard a început iar să o caute, o sună frecvent…”, a spus o amică de-a Mădălinei, potrivit click.ro. Săptămâna trecută ea a postat un mesaj pe Facebook prin care îşi împărtăşea fericirea alături de prietenii de pe reţeaua de socializare. „I’m the happiest girl in the world!” (Sunt cea mai fericită fată din lume), a scris ea.

În ciuda faptului că actorului nu-i stă capul la însurătoare, aceleaşi surse sunt de părere că există şanse de împăcare între cei doi.

De altfel, el a vorbit, recent, în cadrul unui interviu, despre relaţia cu Mădălina Ghenea. Actorul a povestit cum a cunoscut-o şi când a făcut sex cu aceasta. VEZI INTERVIUL.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au despărţit în urmă cu aproape două luni. De Paşte, ea a venit în România să-şi aline sufletul după despărţirea de şarmantul actor. Mădălina a rămas în ţară aproape o lună, ceea ce nu s-a mai întâmplat demult. Mama actriţei a mărturisit zilele trecute că fiica ei a plecat din ţară la Milano, pentru a-şi relua activitatea artistică.