Gerard Butler a ajuns la dezintoxicare. Vezi de ce este dependent

Unul dintre cei mai în vogă actori de la Hollywood, starul din "300" şi "P.S. I Love You" s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, din cauza abuzului de medicamente.

RomaniaTV.net
24 feb. 2012, 12:35
Gerard Butler a ajuns la dezintoxicare. Vezi de ce este dependent

Gerard Butler a ajuns într-o clinică de dezintoxicare din cauza abuzului de medicamente. Actorul de origine britanică a apelat la serviciile clinicii Betty Ford Center după ce, potrivit TMZ.com, a ajuns dependent de calmante.

Problemele starului în vârstă de 42 de ani au început după ce a terminat filmările pentru filmul „300”, în 2006, după care a rămas cu dureri puternice. „După terminarea filmărilor totul s-a schimbat radical. Perioada de readaptare la normal a fost dificilă şi după ce am oprit antrenamentele au început durerile fizice”, povestea la un moment Butler, care a apelat la calmante pentru a uita de dureri.

Durerile s-au agravat, se pare, în urma unui accident produs în decembrie, când actorul făcea surfing în timpul filmărilor pentru Men And Mavericks, în California, aşa că Gerard Butler a continuat şi poate chiar a exagerat cu medicamentele. În urmă cu trei săptămâni, însă, el şi-a recunoscut dependenţa şi a decis să apeleze la ajutor specializat.

Dependenţa de medicamente nu este singura pe care o experimentează Gerard Butler, acesta recunoscând că în trecut a fost alcoolic: „Obişnuiam să beau până nu mai ştiam de mine. Îmi plăcea la nebunie. Pentru mine nu erau niciodată de ajuns unul sau două pahare, dar acum lucrurile s-au schimbat. Nu mi-e dor de băutură”.