Gerard Butler, plimbat de Mădălina Ghenea pe Transfăgărăşan. Care este cuibuşorul lor de nebunii

Gerard Butler a venit în România. Actorul scoţian a ajuns pe plaiurile mioritice, pentru a fi alături de iubita sa, frumoasa Mădălina Ghenea. Cei doi au fost împreună la Bâlea Lac, iar peste noapte au stat la un hotel de patru stele de pe malul lacului Vidraru.

21 iul. 2013, 08:43
Gerard Butler, plimbat de Mădălina Ghenea pe Transfăgărăşan. Care este cuibuşorul lor de nebunii

Celebrul actor scoţian a sosit în Bucureşti cu o cursă de linie. El a fost întâmpinat de iubita sa, Mădălina Ghenea. Nu au stat însă prea mult în Capitală. Ei au plecat la bordul unui elicopter, către Bâlea Lac, scrie adevărul.ro.

Cei doi au ales, potrivit libertatea.ro, să îşi petreacă timpul pe malul lacului Vidraru, la un hotel de patru stele, unde au închiriat trei camere. Duminică dimineaţă, cei doi au lenevit şi au avut parte de un mic dejun prelungit.


Gerard Butler îşi va petrece câteva zile în România, unde ar fi venit pentru a o însoţi pe Mădălina Ghenea la nunta fratelui său.

Relaţia celor doi pare să fie mai serioasă ca oricând, mai ales după zvonurile legate de despărţire apărute în urmă cu câteva luni. În urmă cu o lună, cei doi au fost fotografiaţi în ipostaze tandre în capitala Italiei.

Şi mai mult de atât, declaraţiile pe care le-au făcut de-a lungul timpului arată că cei doi se iubesc nespus, chiar dacă s-au arătat rezervaţi până acum în ceea ce priveşte căsătoria.