Georgică Cornu, părăsit de Marina Almăşan pentru că nu mai are bani. Acesta vrea înapoi la nevastă

Marina Almăşan se pare că nu mai formează un cuplu cu milionarul Gerogică Cornu. Surse apropiate cuplului spun că vedeta TV l-ar fi părăsit pe amant pentru că acesta nu mai are bani.

RomaniaTV.net
17 aug. 2012, 11:25

După şase luni de dragoste cu năbădăi, se pare că Marina Almăşan nu mai formează un cuplu cu Georgică Cornu, apropiaţii lor spunând că cei doi nu s-au mai văzut din iulie, iar problemele ar fi apărut din cauza banilor, scrie click.ro.

„Nu s-au mai văzut de o lună şi jumătate. Nu ştim exact care sunt motivele, însă, am aflat că totul a plecat de la faptul că Georgică Cornu (57 de ani) nu ar mai avea bani. Are de luat de la stat câteva zeci de milioane de euro, pe asfaltări, drumuri, canalizare, însă nu le primeşte. Este disperat şi se gândeşte să bage firmele în insolvenţă”, au mărturisit câţiva angajaţi.

În plus, „Insomniile Marinei”, care apărea săptămână de săptămână în ziarul „Mehedinţeanul”, patronat de Georgică Cornu, a fost scoasă.

„Marina primea pentru ea 1.000 de euro pe lună. Se pare că Georgică nu mai e dispus să-i mai dea nici un ban”, au mai spus sursele.

Totodată, omul de afaceri e disperat să-şi recâştige soţia şi face gesturi greu de imaginat în urmă cu câteva luni: îi trimite mesaje de împăcare şi îi taie calea ori de câte ori are ocazia.