George Michael, victima unui ACCIDENT STUPID. A căzut din maşină în timp ce gonea pe autostradă FOTO

Celebrul cântăreţ George Michael a trecut prin momente de groază după ce a fost victima unui accident stupid. Acesta a fost la un pas de moarte după ce a căzut din maşina aflată în mers, pe o autostradă aglomerată.

22 mai 2013, 09:16

George Michael se poate considera un bărbat norocos, dar nu datorită celebrităţii de care se bucură, ci pentru că a scăpat cu viaţă după ce a căzut din maşină, în timp ce mergea cu 70 de kilometri la oră pe o autostradă din Marea Britanie. Se pare că aceasta a deschis portiera în timpul mersului pentru a o închide bine, potrivit dailymail.co.uk.

În spatele maşinii artistului se afla o tânără de 23 de ani, care a reuşit să-l evite în ultimul moment.

Sincer, nu ştiu cum a supravieţuit. Avea o tăietură urâtă pe faţă, iar sângele îi curgea din gură. Era în şoc. Respira, era conştient, însă arăta groaznic. Faţa lui era atât de plină de sânge, încât nu l-am recunoscut. Am aflat cine era victima accidentului de la televizor, a doua zi„, a declarat Katherine Fox.

Mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţă au sosit la faţa locului, iar George Michael a fost transportat de urgenţă la spital. Purtătorul de cuvânt al cântăreţului a declarat că acum, la cinci zile de la accident, acesta se simte bine şi se recuperează.