Geoană, în şedinţă sub tirul criticilor lui Năstase ASCULTĂ ÎNREGISTRAREA

Adrian Năstase i-a reproşat lui Mircea Geoană, în şedinţa CEx, că nu a înţeles miza discuţiilor din PSD şi că nu a dovedit că este un om de echipă prin refuzul de a fi înlocuit de la şefia Senatului, reiese din înregistrarea audio prezentată în exclusivitate de RTV.

RomaniaTV.net
22 nov. 2011, 19:39
Geoană, în şedinţă sub tirul criticilor lui Năstase ASCULTĂ ÎNREGISTRAREA

Potrivit înregistrării, Năstase a spus că venise, la şedinţa CEx, cu hotărârea de a nu participa la vot pentru a nu se interpreta că „vreun fel de resentiment” îl poate conduce la o anumită opţiune.

„Consideram că vrem să stăm împreună. Am făcut toţi greşeli…”, a spus Năstase.

El a arătat că astăzi însă a avut sentimentul pe care l-a avut şi în 2005, când Geoană l-a luat prin surprindere şi l-a anunţat, cu o zi înainte de Congres, că el va candida împotriva lui Ion Iliescu.

„Speram ca astăzi să ieşim din această întâlnire fără un vot. (…) Mă miră faptul că Mircea nu a înţeles miza discuţiilor din această perioadă”, a spus Năstase.

El l-a criticat pe fostul lider al PSD că, prin refuzul de a fi înlocuit la Senat cu Titus Corlăţean, a dovedit că nu e om de echipă.

„Nu l-am auzit să spună: dacă îmi cereţi să fac acest sacrificiu, îl fac pentru a arăta că fac parte din echipă”, a acuzat preeşdintele CN.

El a mai criticat faptul că Mircea Geoană şi-a construit relaţia cu PSD „într-un mod din ce în ce mai conflictual”.