Găina nu îl poate ţine departe pe Mihai Albu de Iulia: Vor să se recăsătorească

Găina şi celelalte motive care au dus la ruptură nu i-au putut ţine departe unul de celălalt pe Iulia şi Mihai Albu. Deşi au divorţat în primăvară, cei doi plănuiesc să se recăsătorească, iubirea fiind mult prea mare între ei. Astfel, Iulia şi Mihai Albu continuă moda certurilor şi împăcărilor repetate din lumea mondenă, asemenea lui Bahmu şi Prigoană sau Mitea şi Tonciu.

16 aug. 2013, 06:14
Găina nu îl poate ţine departe pe Mihai Albu de Iulia: Vor să se recăsătorească

Iulia şi Mihai Albu redevin, încet, ceea ce au fost odată. La câteva luni de la divorţ, designerul şi fotomodelul se gândesc să se recăsătorească. De altfel, Mihai Albu a recunoscut imediat după divorţ că are impresia că a făcut o greşeală.

„M-am consumat, nu am reuşit să ies din relaţie…încă am impresia că e tot soţia mea, că dacă ies cu altcineva e ca şi cum aş înşela-o…îmi pare rău, pentru că am nimicit o familie”, a declarat Mihai Albu.

Iulia şi Mihai Albu continuă astfel o modă a împăcărilor, „brevetată” de cuplul Prigoană-Bahmuţeanu, care este deja la a cincea.

Un alt cuplu, necăsătorit însă, dar care se face şi se desface în permanenţă este Andreea Tonciu – Nicolae Mitea. De câţiva ani, cei doi se tot ceartă şi se împacă, motivaţia fiind „nu ne suportăm, dar…ne iubim”.