GAFE VESTIMENTARE: Vedete internaţionale în ţinute neinspirate FOTO

Chiar dacă câştigă zeci de milioane de euro, starurile internaţionale o dau uneori în bară la capitolul vestimentaţie. Deşi cheltuiesc o avere pe ţinutele pe care le poartă, divele se dovedesc a fi neinspirate în momentul în care îşi aleg hainele de zi cu zi sau pentru concerte.

RomaniaTV.net
23 iul. 2012, 17:26

Jennifer Lopez (42 de ani) ţine în ultima vreme prima pagină a tabloidelor, de când s-a cuplat cu un dansator (25 de ani), mult mai tânăr decât ea. De data aceasta, cântăreaţa apare la capitolul „prost îmbrăcată„, după ce a ales să asorteze un sutien alb la bluza neagră pe care a purtat-o la o plimbare în New York.

O altă cântăreaţă, englezoiaca Alexandra Burke (23 de ani), se încadrează cu succes în acelaşi capitol „al celor mai prost îmbrăcate vedete”. Vedeta este cunoscută pentru stilul său vestimentar mai îndrăzneţ, însă, de curând, aceasta a fost surprinsă într-o ipostază cel puţin stânjenitoare.

Artista a vrut să-şi arate latura mai sălbatică a personalităţii sale şi a ales să poarte un sutien cu imprimeu de leopard pe sub o rochie mulată neagră.