Gafă vestimentară: Una dintre cele mai SEXY femei, surprinsă pe stradă purtând PANTALONII SOŢULUI

Una dintre cele mai sexy femei din lume, căsătorită cu un fotbalist celebru, a fost surpinsă pe străzile din Londra în timp ce purta o pereche de pantaloni bărbăteşti. Jurnaliştii britanici cred că perechea de pantaloni îi aparţine soţului ei, David Beckham, şi este o încercare eşuată de a porni o nouă modă.

03 mai 2013, 11:02

Cu toate că este considerată una dintre vedetele care se îmbracă cel mai bine, Victoria Beckham a dat-o în bară în momentul în care a ieşti pe stradă îmbrăcată într-o pereche de pantaloni bărbateşti, cu câteva numere mai mari, în timp ce se afla la cumpărături alături de doi dintre copii săi, potrivit The Sun.

Citeşte şi N-o să-ţi vină să crezi cât a crescut FIUL lui BECKHAM. Are 14 ani, dar pare mult mai MATUR FOTO

Conform jurnaliştilor britanici, experimentul vestimentar a eşuat, apariţia vedetei fiind considerată caraghioasă. Femeia în vârstă de 39 de ani, fostă componentă a trupei Spice Girls, a fost fotografiată în Londra, în timp ce se afla la într-un mall, alături doi dintre fii săi.

Citeşte şi Victoria Beckham ştie să şi zâmbească. Iat-o aşa cum nu ai mai văzut-o FOTO

Alături de pantalonii bărbăteşti, femeia a ales să poarte un tricou simplu negru şi o pereche de ochelari de soare, alături de noua sa coafură.