Gafa unei prezentatoare de ştiri: Nu se poate opri din RÂS în timpul emisiei VIDEO

O prezentatoare din Statele Unite a avut o reacţie surprinzătoare în momentul în care prezenta o ştire. Femeia a izbucnit în hohote de râs în timp ce vorbea despre o pisică obeză, deoarece animalul înota pentru a scăpa de kilogramele în plus.

01 mart. 2013, 12:04
Gafa unei prezentatoare de ştiri: Nu se poate opri din RÂS în timpul emisiei VIDEO

Femeia citea ştirea normal, însă, prezentatoarea a început să râdă incotrolabil la jumătatea ştirii. În acest timp, pe ecran apăreau imagini cu pisica obeză care înota într-un bazin. Ulterior, animalul a fost filmat în timp ce se afla pe marginea piscinei, fiind deosebit de amuzant, lucru care a făcut-o pe femeie să se manifeste.

Citeşte şi O prezentatoare TV îşi cere scuze pentru decolteul mult prea generos

„Se ştie că pisicile nu sunt mari amatoare de înot, însă o felină din Virginia de Nord se duce la înot, în loc să meargă la sală, într-o încercare de a slăbi. Holly este o pisică de 13 ani care nu îndrăgeşte activităţile în aer liber şi nici celelalte activităţi fizice, dar încurajată de stăpânul ei, merge la…”, a spus prezentatoarea, înainte se înceapă să râdă zgomotos. Tot ce a mai reuşit să zică a fost „Rămâneţi alături de noi”, înainte ca producătorul să oprescă materialul.

Citeşte şi Gafă de proporţii la o televiziune: Ce au văzut telespectatorii în timpul buletinului de ştiri VIDEO