Gafă ULUITOARE a lui Mihai Stoica în faţa poliţiştilor din Skopje. Vezi ce a spus managerul Stelei

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a comis o gafă absolut uluitoare în faţa reprezentanţilor Poliţiei din Skopje, în momentul în care aceştia au venit la hotelul "roş-albaştrilor" pentru a-l duce la audieri, după ce jurnaliştii ProSport şi Pro TV au depus plângere împotriva sa, ca urmare a agresării jurnalistei Alexandra Tănăsescu.

RomaniaTV.net
24 iul. 2013, 12:04
Gafă ULUITOARE a lui Mihai Stoica în faţa poliţiştilor din Skopje. Vezi ce a spus managerul Stelei

În momentul în care forţele de ordine s-au prezentat la hotelul în care delegaţia Stelei a fost cazată la Skopje pentru a-l ridica pe Mihai Stoica şi a-l duce la audieri, managerul Stelei a făcut un scandal monstru şi a solicitat ca poliţiştii să-i arate un mandat în baza căruia îşi desfăşurau acţiunea, scrie ProSport.

„Sunt cetăţean european! Am drepturi! Vreau să fiu tratat ca un cetăţean european, vreau să îmi arătaţi mandatul”, a strigat Mihai Stoica la poliţişti, care i-au răspuns, însă, sec: „Macedonia nu este în Uniunea Europeană! Poftim, uite duba!”.

Perplex, managerul Stelei i-a rugat pe reprezentanţii poliţiei să nu îl ducă la audieri cu duba, ci să-i permită să se deplaseze cu o maşină de la hotel.