Gafă teribilă a unui tenisman spaniol: Ce i-a scris Nadal lui Nelson Mandela

Mesajul a fost şters, dar conţinutul său fusese văzut. Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, 94 de ani, idolul întregului său popor, a fost spitalizat din nou sâmbătă cu o infecţie pulmonară. Starea lui este "gravă" şi "îngrijorătoare, dar stabilă" deocamdată, a precizat preşedinţia sud-africană.

RomaniaTV.net
10 iun. 2013, 16:35

La 15h15, tenismanul spaniol Rafael Nadal, de opt ori câştigător la Roland Garros, a postat următorul mesaj pe contul său Twitter: „Am pierdut astăzi una din cele mai importante şi mai remarcabile persoane din lume. Odihneşte-te în pace, Nelson Mandela„, a scris Rafael Nadal pe Twitter, crezând că fostul preşedinte sud-african a murit, scrie huffongtonpost.fr. Mesajul a fost şters, dar conţinutul său fusese deja văzut.

După câteva minute, Nadal a scris alt mesaj, în care a precizat că a avut „informaţii greşite”. „Nelson Mandela nu ne-a părăsit încă. Fie să rămână printre noi cât se poate de mult. Ceea ce a făcut va rămâne mereu cu noi”, a postat tenismanul din nou, pe Twitter.

Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, în vârstă de 94 de ani, idolul întregului său popor, a fost spitalizat din nou sâmbătă cu o infecţie pulmonară. Starea lui este „gravă, îngrijorătoare, dar stabilă” deocamdată, a precizat preşedinţia sud-africană.