Gabriela Cristea exersează pentru rolul de mămică

Gabriela Cristea şi Marcel Toader au năşit-o săptămâna trecută pe fetiţa Dianei Bişinicu şi a lui Cătălin Andrieş, micuţa Riana.

RomaniaTV.net
03 iun. 2013, 11:22

Pe parcursul evenimentului, desfăşurat la Biserica Sfântul Antonie cel Nou, cei doi naşi au fost reci unul cu celălalt. Nici măcar nu s-au salutat şi au stat la distanţă unul de celălalt pe timpul slujbei. „Nu am apucat să vorbesc cu Marcel”, a declarat Gabriela, imediat după ieşirea din biserică, potrivit libertatea.ro.

Riana, fiica Dianei Bişinicu, a avut parte de o băiţă high class după botez. Naşa Gabriela Cristea i-a pus în apă, pe lângă petale de flori, bijuterii din aur şi diamante ca să aibă parte din plin de o viaţă îmbelşugată.    

„Am căutat ieri la toate florăriile bujori şi nu am găsit. Voiam să-i pun petale, ca să aibă „bujori în obrăjori”, dar până la urmă i-am pus trandafiri. Am mai adăugat lapte ca să fie albă, orez ca să înflorească, aur şi diamante ca să aibă parte de bogăţie, parfum ca să fie pedantă şi miere ca să fie dulce”, a declarat Gabriela Cristea, pentru click.ro.

După băiţa de botez, invitaţii au luat masa la un restaurant din Bucureşti. Naşa Gabriela e aşa mândră de finuţa ei ca a şi postat pe Facebook fotografii cu micuţa Riana după băiţă.

VEZI si Gabriela Cristea a recunoscut că Marcel Toader a lovit-o: „În seara de Crăciun ai dat în mine”