Gabriela Cristea a recunoscut că Marcel Toader a lovit-o: „În seara de Crăciun ai dat în mine”

Gabriela Cristea nu a mai rezistat atacurilor fostului soţ, Marcel Toader, şi a dat cărţile pe faţă. Ea a recunoscut că afaceristul a fost violent cu ea, deşi înainte a negat în nenumărate rânduri.

16 mai 2013, 08:15
Gabriela Cristea a recunoscut că Marcel Toader a lovit-o: „În seara de Crăciun ai dat în mine”

După ce Marcel Toader a divulgat la o emisiune TV mai multe sms-uri primite de la Gabriela, aceasta din urmă s-a înfuriat din cauza faptului că fostul soţ prezenta doar informaţiile care îl puneau pe el într-o lumină bună.

Aşadar, fosta prezentatoare TV a dezvăluit şi ea câteva sms-uri pe care le-a schimbat cu Marcel, citate de wowbiz.ro.

Şi poate mâine le povesteşti şi cum ai dat în mine în ziua de Crăciun şi cum ai sunat imediat un prieten ca să mă înjuri în faţa lui. Apropos, dacă te apuci să spui adevărul, s-ar putea să ai subiecte pentru cele trei luni de contract abia semnat. Vezi că ţi-a rămas acasă caietul galben cu mesajele noastre, dacă ai să-l citeşti o să mai ai şi alte subiecte pentru emisiuni şi tot acolo ai să descoperi că ştiu să spun şi şi-am spus „îmi pare rău”, chiar şi când nu era cazul. Dacă vrei, poşi să te consiliez pe viitor cu privire la fabricarea subiectelor pentru presă”, i-a scris Gabriela.