Gabriela Cristea, invitaţie incitantă din partea fostului soţ. Răspunsul său a fost dezarmant

Gabriela Cristea şi fostul său soţ au botezat împreună soţia unor prieteni. Potrivit wowbiz.ro, la sfârşitul petrecerii Marcel Toader i-a cerut Gabrielei să îl conducă acasă, deşi de la divorţul lor au trecut doar zece zile.

23 iun. 2013, 14:57
Gabriela Cristea, invitaţie incitantă din partea fostului soţ. Răspunsul său a fost dezarmant

Divorţul între Gabriela Cristea şi Marcel Toader a fost pronunţat în urmă cu mai puţin de două săptămâni, dar sâmbătă cei doi au fost împreună la o petrecere, ei botezând fetiţa unor prieteni.

Potrivit wowbiz.ro, cei doi au fost distanţi unul cu celălalt, atât la biserică, cât şi la petrecerea ce a urmat. Deşi au evitat să-şi vorbească, la sfârşitul petrecerii Marcel Toader i-a cerut totuşi Gabrielei să îl conducă acasă, însă răspunsul acesteia l-a dezarmat.

Ne-am comportat ca două persoane care au divorţat. Nu am vorbit, nu ne-am băgat în seamă. Am stat la aceeaşi masă, nu chiar unul lângă celălalt. M-am simtit foarte bine, am dansat, am socializat si am plecat spre casa pe la ora 04.00.

Cand să plec, Marcel m-a rugat să îl conduc şi eu acasă. Eu fiind cu maşina. I-am raspuns simplu, că nu. El probabil că voia să mă invite la el… Nu ştiu ce a fost în mintea lui, că ardeam de nerăbdare să mă duc, că aş fi trimis pe cineva să îmi aducă cheia de la maşină cât mai repede?!„, a povestit Gabi, pentru WOWbiz.ro.