Furtună de nisip pe litoralul Mării Negre VIDEO

Furtună de nisip pe litoralul Mării Negre. Vântul a format valuri uriaşe şi a ridicat nisipul pe plajă.

RomaniaTV.net
13 mai 2012, 09:43
Furtună de nisip pe litoralul Mării Negre VIDEO

Pe litoral vântul bate cu peste 50 de km/h. Turiştii atraşi de vremea bună din ultimele zile s-au convins că ziua nu e bună nici pentru plajă, nici pentru baie. Mai multe umbrele au fost luate de vânt.

Meteorologii au emis o avertizare de vânt puternic pentru judeţele Tulcea şi Constanţa, valabilă până la ora 18.00. Şi judeţele Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Vaslui, Galaţi şi Vrancea se află duminică, timp de mai multe ore, sub avertizare de vânt puternic, rafalele urmând să depăşească, local, 60 de kilometri pe oră şi, izolat, 70 de kilometri pe oră, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

La Câmpina a căzut grindină, iar la Suceava vântul puternic a fost la un pas să doboare o schelă uriaşă. Speriaţi că se clatină, oamenii din zonă şi-au mutat maşinile.

Şi temperaturile au scăzut drastic. Diferenţele sunt chiar de 20 de grade celsius faţă de zilele trecute. Sunt aşteptate ploi puternice de până la 25 de litri pe metrul pătrat şi vijelii. Luni vremea continuă să fie rece, dar de marţi temperaturile încep să crească treptat.

VEZI PROGNOZA PENTRU URMĂTOARELE TREI ZILE