FURTUL VIEŢII. Doi fraţi, cercetaţi după ce au furat indicatoare rutiere de circa 10.000 de euro

Un frate şi o soră au fost prinşi de poliţişti furând indicatoare rutiere pe drumul dintre Braşov şi Poiana Braşov. Ei sunt suspectaţi că au sustras 42 de semne de circulaţie, care au fost valorificare prin centre de materiale refolosibile.

RomaniaTV.net
31 iul. 2012, 12:44
FURTUL VIEŢII. Doi fraţi, cercetaţi după ce au furat indicatoare rutiere de circa 10.000 de euro

„Luni, în jurul orei 5.50, în cadrul unei acţiuni organizate de Secţia 1 Poliţie Braşov, poliţiştii au surprins în flagrant delict doi braşoveni, frate şi soră, de 36 şi 31 de ani, care sustrăgeau indicatoare rutiere de pe drumul DN 1E, drum care face legătura între Braşov şi Poiana Braşov”, informează Poliţia Română.

În urma cercetărilor efectuate, poliţişti au stabilit că, în perioada 11 – 30 iulie, cei doi suspecţi au sustras, pe timp de noapte, 42 de indicatoare rutiere, producând astfel un prejudiciu total de 48.475 de lei.

Totodată, cele două persoane sunt suspectate că au valorificat indicatoarele sustrase la diverse centre de materiale refolosibile din municipiul Braşov.

Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti, după care au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, care a dispus cercetarea lor în stare de libertate.