Funeriu o acuză pe învăţătoarea grevistă: Cristiana Anghel mi-a cerut favoruri personale VIDEO

Daniel Funeriu face acuzaţii dure la adresa senatoarei Cristiana Anghel. Fostul ministru al Educaţiei a declarat că, în urmă cu doi ani, după ce a ieşit din greva foamei, învăţătoarea grevistă i-a solicitat mai multe favoruri de natură personală. Pe listă se afla inclusiv un post pentru fiica ei, trandmite România TV.

RomaniaTV.net
25 apr. 2013, 05:50
Funeriu o acuză pe învăţătoarea grevistă: Cristiana Anghel mi-a cerut favoruri personale VIDEO

„Cu pompă, cu presă, învăţăotarea grevistă vine la minister. Eu am acţionat instituţional, am primit-o pe doamna Anghel care a facut câteva propuneri care nu puteau să fie soluţionate. În aceeaşi discuţie mi-a cerut o serie de lucruri de factură personală. Cerea favoruri care erau dincolo de sfera în care puteam să acţionez. Mi-a spus că dorea o soluţionare cu post pentru fiica ei”, a declarat Funeriu la Nasul Tv.

Consilierul prezidenţial a spus că a refuzat-o categoric pe Cristiana Anghel, însă toate acele favoruri i-au fost acordate ulterior de guvernarea USL.

„Mi-a cerut în mare ceea ce a obţinut acum. Eu i-am spus foarte clar că obligaţia mea ca ministru este sa rezolv cererile individuale atunci când împotriva cuiva s-a facut un abuz”, a precizat Funeriu.

Fostul ministru a mai spus că, după refuzul iniţial, Cristiana Anghel i-a trimis mai multe sms-uri în care insista ca ministrul să-i rezolve problemele personale.