Fundaţia care a adoptat CÂINELE UCIGAŞ din Capitală îi învăţa pe elevi cum trebuie trataţi maidanezii

Noi informaţii ies la iveală în cazul copilului de numai patru ani, ucis săptămâna trecută de maidanezi. Fundaţia care a adoptat câinele şi apoi l-a lăsat în stradă ţinea lecţii în şcoli despre cum trebuie să se poarte copii cu câinii fără stăpân, potrivit România TV.

09 sept. 2013, 07:07
Fundaţia care a adoptat CÂINELE UCIGAŞ din Capitală îi învăţa pe elevi cum trebuie trataţi maidanezii

Fundaţia Caleidoscop a deschis şi un call center pentru educarea copiilor. Micuţii care sunau acolo erau învăţaţi cum să se apere de câinii maidanezi şi cum să se comporte în preajma lor.

O ipoteză şocantă a apărut în cazul copilului ucis de câini, la doar câteva zile de la înmormântare. Avocata femeii care a adoptat câinele ucigaş şi apoi i-a dat drumul pe străzi a lansat un scenariu potrivit căruia băiatul ar fi fost ucis de fapt de un câine de luptă aflat în apropiere, ulterior fiind muşcat de maidanezi care se aflau în zonă.

Avocatul Simona Hanea a declarat, la România TV, că informaţiile privind posibilitatea ca micuţul să fi fost ucis de un rottweiler şi nu de maidanezii despre care s-a vorbit va fi verificată, fiind posibil să se ajungă chiar la o cerere privind deshumarea copilului.

„Am dori ca aceste animale capturate de la locul incidentului să fie păstrate în viață până la pronunțarea unei sentințe definitive, pentru că probele care au fost prelevate de la animale vor fi făcute publice. Există informaţii cum că în locul unde a fost ucis nu erau numai aceşti câini comunitari, ci existau şi câini de luptă”, a spu Simona Hanea.

Citeşte şi: Durere şi revoltă la înmormântarea copilului ucis de câini maidanezi. Mesaj înduioşător al tatălui lui Ionuţ