Frunzăverde îşi mărită fiica. Nunta o va egala în număr de invitaţi pe cea a Elenei Băsescu VIDEO

După Traian Băsescu, este rândul lui Sorin Frunzăverde să treacă prin emoţiile de socru mic. Sorana, fiica proaspătului liberal, se căsătoreşte sâmbătă la Timişoara, iar petrecerea va avea loc la cantina Politehnicii din Complexul Studenţesc, suficient de încăpătoare pentru a găzdui sutele de invitaţi, transmite România TV. Cel puţin din punct de vedere al numărului de invitaţ, nunta fiicei lui Sorin Frunzăverde se aseamănă cu cea a fiicei preşedintelui Băsescu. 

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 09:48
Frunzăverde îşi mărită fiica. Nunta o va egala în număr de invitaţi pe cea a Elenei Băsescu VIDEO

„Se căsătoreşte fata mea. Nu am emoţii foarte mari, dar există pentru că e un eveniment important în viaţa familie mele. Vor fi aproape toţi prietenii noştri. Va fi şi muzică uşoară şi muzică populară”, a declarat, joi, vicepreşedintele PNL.

Frunzăverde a precizat că la nuntă vor fi invitaţi 850 de persoane, adăugând că numărul acestora nu are o legătură directă cu cel înregistrat la nunta Elenei Băsescu.

„A fost programată înaintea celelilalte sărbătoriri şi cred că atât trebuiau să fie, poate chiar mai mulţi”, a spus Frunzăverde.