Frumoasa adormită există, dar viaţa ei este departe de poveştile cu zâne.Fata suferă de o boală rară

O tânără din Marea Britanie suferă de o boala a somnului, o afecţiune rară, care o face să doarmă chiar şi săptămâni la rând, fără să se trezească. Mai mult, fata are schimbări de personalitate foarte ciudate. Uneori se poartă ca un copil mic, alteori devine violentă cu cei din jur.

27 feb. 2013, 18:59

Chiar dacă suferă de sindromul „frumoasei adormite”, viaţa lui Lois Woods nu este deloc desprinsă din poveştile cu zâne. Boala ei o face să doarmă zile, chiar şi săptămâni, la rând, potrivit dailymail.co.uk. Cel mai mult, Lois a dormit 44 de zile, fără pauză.

Ca şi când asta nu ar fi de ajuns, tânăra suferă şi de schimbări bruşte de personalitate. Ea se poate transforma dintr-o fată cuminte, într-una cu comportament foarte violent. Într-unul din episoade, Lois şi-a făcut mai multe găuri în urechi şi şi-a vopsit părul roşcat. Mai grav este că tânăra nici măcar nu îşi aduce aminte de episoadele când este violentă.

„Schimbările de comportament ale lui Lois o transformă dintr-un zombie, într-un copil de doi ani. Fiicei mele îi este frică să mai doarmă, de teamă că nu o să se mai trezească”, a povestit mama fetei, Setta Woods.

O boală rară face pielea şi organele albastre – este provocată de un produs găsit şi în România