Froch crede că Bute se va retrage: Nu-l mai văd înapoi în ring

Noul campion mondial al supermijlociilor, versiunea IBF, Carl Froch, crede că înfrângerea de la Nottingham a fost ultimul meci al lui Lucian Bute în boxul profesionist.

RomaniaTV.net
27 mai 2012, 13:44
Froch crede că Bute se va retrage: Nu-l mai văd înapoi în ring

Prima înfrângere din cariera lui Lucian Bute i-a entuziasmat pe pugiliştii de la categoria super-mijlocie, aceştia ironizându-l totodată pe boxerul român, despre care spun că, până la Froch, acesta a avut parte numai de adversari de carton.

Andre Direll, care a pierdut şi el în faţa lui Carl Froch, dar l-a învins pe mai titratul Arthur Abraham, a scris pe reţelele de socializare: „Bute a fost un campion fabricat, în meciul de la Nottingham nici măcar n-a fost în stare să ajungă în colţul lui! Bine ai venit în lumea reală, Lucian Bute!„. Nici Andre Ward, deţinătorul centurilor WBA şi WBC, nu a trecut nepăsător pe lângă evenimentul de la Nottingham. „Aşadar, Bute poate fi bătut. Ei, ce poţi să mai spui?”, a comentat ironic, Andre Ward.

Carl Froch a comentat şi el victoria asupra lui Lucian Bute şi a spus că românul şi-ar putea încheia cariera după înfrângerea de la Nottingham. Citat de The Guardian, el a declarat: „Personal, nu cred că Bute va dori revanşa. M-am uitat în ochii lui şi am văzut cum după runda a treia se scurge ceva din el. Este ceva ce numai un luptător poate vedea. Nu cred că va mai dori să lupte, nu îl văd înapoi în ring„.