Fratele copilului ucis de câini primeşte consiliere psihologică de la specialişti

Băiatul a fost internat în Spitalul Obregia pentru că starea lui se agravase şi nu îşi revenise după şoc. Medicii susţin că acesta a reacţionat bine tratamentului şi că îşi va reveni treptat.

RomaniaTV.net
13 sept. 2013, 12:19
Fratele copilului ucis de câini primeşte consiliere psihologică de la specialişti

Medicii susţin că micuţul îşi aminteşte fiecare moment al tragediei căreia i-a căzut victimă fratele lui, Ionuţ. Starea copilului faţă de momentul internării s-a ameliorat. „Copilul, cu ajutorul primit la noi, şi ajutor dat şi de familie, a reacţionat bine”, a declarat pentru România TV Rodica Năstase, medic primar la Spitalul Obregia din Capitală. 

Citeşte şi Mesajul emoţionant al mamei copilului ucis de câini

Specialista a precizat că băiatul îşi aduce aminte exact despre ce e vorba: „Copilul conştientizează perfect trauma majoră pe care a suferit-o. El povesteşte extrem de coerent că era vorba de patru câini (…) că el s-a speriat şi că cei patru câini trăgeau de hainele fratelui lui, că el a reuşit să fugă şi când s-a întors, rătăcindu-se din cauza şocului, l-a văzut pe fratele lui târât de câini sub nişte boscheţi.”

De cealaltă parte, bunica celor doi băieţi, care nu se află lângă ei când s-a produs tragedia, a fost audiată la Pachetul General. Avocatul ei, Bogdan Bărbuceanu, a afirmat că femeia „nu are nicio responsabilitate juridică” faţă de ceea ce s-a întâmplat cu nepotul ei.