Fratele lui Boldea, la România TV: Dacă Mihai a spus că se întoarce, atunci sigur aşa va fi

Valentin Boldea susţine că fratele său, Mihail Boldea, este un om de cuvânt şi că se va întoarce în ţară săptămâna viitoare. Pe de altă parte, spune că nu ştia de planurile de excursie în Africa ale fratelui său.

RomaniaTV.net
23 mart. 2012, 19:05
Fratele lui Boldea, la România TV: Dacă Mihai a spus că se întoarce, atunci sigur aşa va fi

Valentin Boldea, fratele deputatului Mihai Boldea, dat în urmărire generală şi internaţională, a afirmat la România TV că nu ştia că parlamentarul intenţiona să îşi facă zilele acestea vacanţa în Africa.

De asemenea, deşi politicianul a sunat la presă pentru a clarifica situaţia în care se află, Valentin Boldea susţine că nu mai ştie nimic de fratele său. „În decembrie nu şi-a pus nimeni problema de ce a plecat a doua zi după ce s-a întâlnit cu procurorii„, a încercat Valentin Boldea să minimalizeze ieşirea fratelui său din ţară.

În schimb, garantează pentru faptul că parlamentarul este un om de cuvânt şi se va întoarce săptămâna viitoare în România. „După cum îl cunosc, şi pot să vă certific asta, când promite ceva se ţine de cuvânt. Dacă a spus că vine, vine!„, a mai spus Valentin Boldea.