Fotografiile care au şocat-o chiar şi pe Nicki Minaj. Vezi cum arată artista fără machiajul strident

Nicki Minaj este una dintre cele mai excentrice cântăreţe de peste Ocean. Apariţiile ei sunt de fiecare dată bizare, şocante sau uneori chiar controversate. Se pare că artista a decis să renunţe la costumaţiile ciudate şi la machiajul în exces, pentru a poza cât se poate de natural.

14 mart. 2013, 19:48
Fotografiile care au şocat-o chiar şi pe Nicki Minaj. Vezi cum arată artista fără machiajul strident

În cazul celor mai multe apariţii, Nicki Minaj pare că este desprinsă din benzile cu desene animate: haine foarte colorate, costume bizare şi machiaj strident.

Recent, artista a fost protagonista unei şedinţe foto inedite. Vedeta a renunţat la imaginea ei colorată, iar rezultatul a fost pur şi simplu uimitor. Nicki Minaj este machiată discret, ceea ce îi permite să-şi dezvăluie frumuseţea naturală. Artista a recunoscut că fotografiile cu ea „normală” au şocat-o, potrivit dailymail.co.uk.

„A fost foarte greu pentru mine să mă văd machiată aşa de discret. Eu sunt atât de ataşată de rujul meu roz. Simt că face parte din mine. Să stau în faţa aparatului foto fără rujul roz a fost ca şi când aş fi pozat goală. A fost înspăimântător. Aşadar, această şedinţă foto a fost o adevărată realizare pentru mine„, a spus Nicki Minaj.