Fotografii provocatoare: Nicole Kidman, topless la 45 de ani

Actriţa Nicole Kidman, în vârstă de 45 de ani, a realizat mai multe fotografii provocatoare pentru revista "V Magazine". Pe coperta revistei vedeta poartă o fustă scurtă şi îşi acoperă sânii cu braţele, scrie jurnalul.ro.

RomaniaTV.net
23 aug. 2012, 09:53

Nicole Kidman reuşeşte să-şi surprindă fanii de fiecare dată. Frumoasa actriţă în vâstă de 45 de ani a realizat mai multe fotografii provocatoare pentru revista „V Magazine”.

Kidman s-a născut în Hawaii pe 20 iunie 1967 şi a copilărit în Australia. Kidman a luat lecţii de balet din copilărie şi s-a înscris la şcoala de teatru la vârsta de 10 ani. A debutat pe marele ecran în filmul australian intitulat Bush Christmas la vârsta de 14 ani. Rolul care a făcut din ea o vedetã în Australia a fost cel din serialul Vietnam, pentru care a fost distinsă cu titlul de cea mai bunã actritã a anului 1985.

în 2000 a jucat în mai multe filme, printre care: „Birthday Girl” în regia lui Jez Butterworth şi filmul lui Baz Luhrmann, „Moulin Rouge”, în care are rolul unei curtezane din secolul 19 la Paris, film cu care câştigă un Glob de Aur şi o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă.