Fotografii inedite din apartamentul de două milioane de dolari al lui Macaulay Culkin FOTO

Actorul din "Singur acasă", Macaulay Culkin, a permis jurnaliştilor să pătrundă în apartamentul său de două milioane de dolari din New York şi să realizeze o şedinţă foto. Starea actorului pare să se fi îmbunătăţit, deşi în locuinţa sa au fost găsite sticle goale de alcool şi tigări.

03 feb. 2013, 12:26

Macaulay Culkin a acceptat propunerea ziariştilor de la revista americană Bullet de a realiza un reportaj în apartamentul său din New York.

Actorul din „Singur acasă” şi-a redecorat apartamentul de două milioane de dolari într-un stil bizar care spune el „că este ca un loc de joacă amenajat ca în stilul anilor 1988”.

„Când ne-am mutat aici, ne-am făcut puţin de cap cu obiectele decorative. Am luat o grămadă de lucruri care ne aminteau de copilăria şi tinereţea noastră, de la 5 la 25 de ani”, a spus actorul, potrivit dailymail.co.uk

Macaulay i-a aşteptat pe ziarişti într-o ţinută extravagantă şi cu o perucă blondă în cap. În apartamentul vedetei au fost surprinse sticle goale de băutură, ţigări şi băuturi energizante.

Actorul nu a fost găsit „singur acasa”. El i-a întâmpinat pe ziarişti împreună cu doi prieteni, gaşcă pe care cei trei o numesc 3MB, adica Three Men and a Baby, şi care se ocupă de arta contemporană.

 

Macaulay Culkin arată mai bine, după ce a şocat cu înfăţişarea sa FOTO