Fotografii inedite cu preşedintele Traian Băsescu, pe mare, la bustul gol

Traian Băsescu a plecat într-o aventură pe mare alături de doi parlamentari PDL. Senatorul PDL Ciprian Rogojan, mult mai cunoscut sub numele de Cici de la Sistem, a postat pe pagina sa de Facebook fotografii inedite cu Traian Băsescu realizate în largul mării.

04 aug. 2013, 13:25

Ciprian Rogojan şi Florin Secară sunt cei doi democrat-liberali care şi-au petrecut ziua alături de preşedintele Traian Băsescu. Cei doi nu au ezitat să facă poze cu preşedintele Traian Băsescu care se afla la bustul gol şi apoi să posteze aceste imagini pe reţeaua de socializare Facebook.

În fotografii apare, discret, şi o mână de femeie cu manichiură roz. Chiar dacă Cici de la Sistem nu a recunoscut că Elena Udrea s-ar fi aflat şi ea pe velier, în fotografiile postate apare şi mâna unei femei, cu manichiură roz şi cu un inel. Această femeie ar putea fi chiar Elena Udrea. Zilele acestea Elena Udrea a postat şi ea mai multe fotografii din vacanţa de pe Litoral.

„L-am privit intotdeauna ca pe un lider. Unul de care te apropii cu emotia de a nu gresi si de a te ridica la nivelul remarcilor sale spirituale. Mereu l-am asociat cu imaginea presedintelui suficient de puternic pentru a trece de doua tentative de suspendare, un presedinte care s-a impus si s-a facut respectat in fata institutiilor statului.
Recent, am avut surpriza sa constat ca Traian Basescu este mult mai ancorat (ca tot am fost la mare) in realitatile prezente decat am fi tentati sa credem. L-am intalnit in largul marii, unde, departe de scutul SPP-istilor, se destindea cu salupa. A urcat pe vasul pe care eram si, la cat de firesc m-a salutat, pret de cateva secunde am avut impresia ca ne dadusem intalnire in acel loc. Ca ne stiam de cand lumea si ca astepta sa ii aduc vesti de acasa.
A fost ceea ce asteptam sa vad in spatele costumului prezidential. Un om direct, simplu in exprimare, cu o memorie debordanta, care dadea impresia ca stie fiecare colt din tara asta, cu bune, cu rele, un om in a carui privire iti citesti raspunsul propriilor intrebari nerostite. Avea o replica pentru orice. Am povestit de toate. De la politica, la Maramures si tot ce poti vorbi cu un om in… largul marii”, a scris Ciprian Rogojan pe pagina de Facebook unde a postat şi fotografiile cu şeful statului.

Ciprian Rogojan a mai spus că au petrecut 20 de minute alături de preşedintele Traian Băsescu, timp în care au vorbit inclusiv despre trupa din care a făcut parte Cipran Rogojan.

„Inevitabil, am ajuns si la muzica. S-a aratat dezamagit ca am renuntat la proiectul Sistem, dupa mai bine de zece ani de scena. Si-a adus aminte de 2005 si de momentul Eurovision. In timp ce vorbea, mi-l imaginam pe presedinte stand in fotoliu si urmarind o trupa de „nebuni frumosi”, intr-un spectacol de talie europeana. Au trecut opt ani de atunci. Intre timp, el a mai castigat un mandat, iar eu m-am apucat de o alta „nebunie”. Politica. Deocamdata, nu regret. Sunt prea tanar pentru asta”, a mai scris Ciprian Rogojan pe Facebook.

Traian Băsescu şi-a amintit când, în anul 2007, a făcut o fotografie alături de trupa Sistem şi de preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Traian Băsescu se află zilele acestea pe Litoral. După vacanţa de săptâmâna trecută, preşedintele s-a reîntors la malul mării. Vineri seara a petrecut la restaurantul „Cireşica” împreună cu familia.

Sâmbătă, şeful statului a mers la Sulina pentru o întâlnire cu copiii şi tinerii de etnie română care trăiesc în afara graniţelor, participanţi la Programul de tabere „ARC” 2013.