Fotografii cu Monica Gabor în Beverly Hills, alături de mama surorilor Kardashian

Departe de România, Monica Gabor pare să trăiască visul american alături de misteriosul său iubit, Mr. Pink. După trei luni de absenţă din prim-planul vieţii publice de la noi, ea a făcut şi primele declaraţii precizând că, deşi a învăţat să iubească din nou, are o mare durere: nu poate fi alături de micuţa Irinuca.

RomaniaTV.net
20 sept. 2012, 14:08

Aflată de aproape trei luni la mii de kilometri distanţă de Izvorani, Monica Gabor pare că s-a obişnuit deja cu fastuoasele petreceri din Beverly Hills, scrie cancan.ro.

Sâmbăta trecută, ea a participat la celebrul eveniment caritabil Summer Spectacular, organizat de Fundaţia Brent Shapiro pentru conştientizarea privind consumul de droguri şi alcool. Sponsorul principal al evenimentului a fost chiar Mr.Pink.

Monica a fost cea care a început ofertele de licitaţie cu o rochie Roberto Cavalli, donată de iubitul ei, care a fost adjudecată cu 7.000 de dolari.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au regăsit şi Larry King, Robert Duvall, Ryan O’Neal, Nicole Richie şi celebra Kris Jenner, mama surorilor Kardashian.