Fotografii amuzante eBay: Vânzători prinşi dezbrăcaţi în reflexia produselor

Se spune că nuditatea vinde cel mai bine un produs, însă fotografiile de mai jos pot dovedi contrariul. Cele mai amuzante poze găsite pe eBay arată cum vânzătorii iresponsabili fac fotografii pentru produsele pe care vor să le vândă în timp ce sunt dezbrăcaţi. Rezultatul este teribil, ei pot fi văzuţi în reflexia produselor.

17 ian. 2013, 10:13

Fotografia unei tinere care a fost surprinsă goală în timp ce încerca să îşi vândă o rochie pe eBay a ajuns viral pe internet la începutul acestui an. După o cercetare mai amplă a site-ului de licitaţii american, s-a descoperit faptul că foarte mulţi oameni au făcut aceeaşi greşeală şi au uitat de un fenomen cunoscut din fizică, reflexia.

Cele mai amuzante fotografii au făcut înconjurul lumii şi i-au amuzat pe cumpărătorii curioşi. În timp ce anumiţi oameni s-au folosit de aceste reflexii intenţionat, altele au realizat greşeala făcută prea târziu, după ce fotografia a ajuns pe internet. Imaginea de mai jos este considerată una dintre cele mai amuzante poze găsite pe magazinul online.