Fotografia postată de o STRIPTEUZA pe internet face OAMENII să îşi schimbe JOBUL. Vezi cât câştigă

O tânără din America a postat pe site-ul Reddit o imagine care a uimit mulţi utilizatori de internet. Astfel, ea a fotografiat bacşisul pe care l-a câştigat într-o singură tură, sumă care depăşeşte câteva mii de dolari. Femeia a declarat că este studentă şi îi va fi greu să renunţe la acest loc de muncă extrem de bănos.

25 apr. 2013, 06:47

O STRIPTEUZA din Atlanta s-a decis să îi uimească pe cei care o blamează pentru faptul că este dansatoare la bară. Ea a fotografiat bacşişul pe o singură zi de muncă, suma de 3.345 de dolari. Alături de imagine, ea a scris un mesaj pentru persoanele din jurul ei, explicându-le de ce a ales să fie striperiţă, potrivit The Sun.

„De acum inainte, celor care mă întreabă de ce sunt o stipteauză, o să le arăt fotografia asta”, a spus tânăra cunoscută drept Menagerii.

Citeşte şi Floyd Mayweather a cheltuit 50.000 de dolari, într-o noapte, la striptease FOTO

Cu toate că de obicei lucrează jumătăţi de tură, în cursul nopţii de sâmbătă s-a decis să muncească mai mult, aproximativ 15.5 ore, de la 11.30 dimineaţa până la 3 noaptea, perioadă în care a câştigat peste 3.000 de dolari. Studenta la Inginerie a început să lucreze ca ospătăriţă, înainte ca cineva să îi spună că i s-ar potrivi meseria de stripteuză. Cu toate acestea, ea anunţă fetele care vor să intre în această meserie, să nu viseze că se vor îmbogăţi peste noaptea.

Citeşte şi Imagini incredibile în şcoală: Elevele fac striptease în pauză VIDEO

„Ca stripteuză, nu câştigi o anumită sumă pe oră. Plăteşti ca să munceşti. La clubul meu, plătesc 35% comision şi 10% pentru DJ la fiecare tură. Lucrez jumătăţi de tură, de la 4 la 12 in loc de 11-8 sau 8-4. De obicei câştig între 500 şi 1500 de dolari pe noaptea. Alte sume în afară de astea sunt rare”, a declarat dansatoarea.

Citeşte şi STRIPTEASE în tramvai: Şi-a smuls hainele şi a început să danseze lasciv printre călători VIDEO

Cu toate acestea, suma este uriaşă pentru majoritatea oamenilor, salariul ajungând la zeci de mii de dolari lunar, acesta fiind şi motivul pentru care femeia spune că îi va fi greu să renunţe la acest loc de muncă după ce va absolvi o şcoală foarte prestigioasă.