FOTOGRAFIA care îţi va face ziua mai bună: Momentul în care un PÂRŞ strănută pe o FLOARE

Un fotograf italian a suprins una dintre cele mai drăguţe fotografii cu animale, după ce a surprins un pârş, o mică rozătoare, în momentul în care a strănutat de la polenul unei flori.

16 apr. 2013, 07:57

Micuţa rozătoare nu a putut să îşi stăpânească zâmbetul în momentul în care a realizat că a venit primăvara şi florile au înflorit, potrivit Daily Mail.

Fotograful italian Andrea Zampatti, în vârstă de 28 de ani, a aşteptat ore întregi, cu camera mereu pregătită, pentru a surprinde ineditul moment. Nimeni nu ştie de ce această imagine îi face pe oameni să zâmbească, însă un lucru este sigur, te duce cu gândul la inocenţă şi frumuseţea naturii.

Citeşte şi Crocodilul anti-furt, cel mai nou animal de pază în casele din Thailanda VIDEO

Astfel, pârşul a fost surprins exact în momentul în care a strănutat de la polenul florii pe care stătea să se bucure de soarele primăverii. El are o gură larg deschisă şi pare să râdă copios, ca şi cum ar fi fost gâdilat.

Citeşte şi Nu le-a venit să creadă: Povestea hamsterului care a ÎNVIAT la o zi după ce a fost ÎNGROPAT FOTO

Aşteptarea bărbatului a meritat, imaginea fiind deosebită prin emoţiile pe care le oferă. Din cauza oamenilor, aceste animale sunt din ce în ce mai rar văzute, locurile în care ele trăiau fiind distruse.

Citeşte şi ŞOARECII pot să TUŞEASCĂ. Descoperirea care va duce la găsirea unui tratament pentru răceală VIDEO

Pârşul este o rozătoare cu aspect intermediar între veveriță și șoarece, lung de circa 20 centimetri, cu coadă lungă și stufoasă, având o blană moale și bogată, cu ochi mari și cu bot ascuțit. El trăieşte mai ales prin păduri, cățărat în copaci, unde își au de obicei culcușul și unde hibernează în timpul iernii. Ei au un simţ al auzului ascuţit şi sunt omnivore, hrănindu-se cu fructe şi insecte.