Fotbalistul bătut de bodyguarzii lui Radu Mazăre a depus plângere. Vezi cum arată după atac FOTO

Fotbalistul de la Petrolul Ploieşti bătut, luni, de bodyguarzii primarului Constanţei, Radu Mazăre, a depus plângere la Poliţia Mamaia împotriva bărbaţilor care l-au bătut. El spune că a văzut momentul în care Mazăre a stat de vorbă cu ei pe plajă, chiar înainte ca aceştia să-l lovească, la ieşirea din apă.

RomaniaTV.net
12 aug. 2013, 17:31
Fotbalistul bătut de bodyguarzii lui Radu Mazăre a depus plângere. Vezi cum arată după atac FOTO

Fotbalistul Younes Hamza este convins că bărbaţii care l-au bătut, luni, pe plaja din Mamaia, au fost trimişi de primarul Constanţei, Radu Mazăre. Jucătorul tunisian al Petrolului susţine că în momentul altercaţiei din apă nu ştia că oponentul său era chiar edilul Constanţei şi a respins acuzaţiile acestuia, potrivit cărora ar fi încercat să-l lovească cu skijetul.

„Eram la plaja, in vacanta, m-am dat cu un jetski si am avut un incident cu cineva care era cu parasuta pe mare. Abia apoi am aflat ca este primarul Constantei. M-a insultat, am răspuns, am ieşit pe plajă şi m-au lovit doi bărbaţi. Am venit la poliţie pentru a depune plângere.Cred că el i-a trimis pe cei doi care m-au bătut pe plajă, nu au vorbit nimic cu mine, doar m-au lovit., Se vedea clar că i-a trimis după mine. Primarul a ieşit din apă, a vorbit cu ei, a venit cineva de la firma cu jetski-ul să-mi spună să ies din apă, iar acolo cei doi m-au lovit”, a povestit Hamza.

„El nu controla zmeul, venea spre mine, am încercat să-l evit… Ne-am insultat reciproc. Şi chiar dacă aş fi fost eu de vină, puteam să stăm de vorbă, nu să trimită oameni să mă bată. Nu e normal să se întâmple aşa ceva într-o ţară europeană, sunt decepţionat”, a punctat fotbalistul Petrolului.