Fotbaliştii Chiajnei s-au bătut cu bodyguarzii, într-un bar din centrul Capitalei

Conflictul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, iar în urma sa portarul estonian Sergei Lepmets. Conducerea Concordiei Chiajna îi acuză pe petrecăreţi de lezarea imaginii clubului şi ia în calcul rezilierea contractului lui Lepmets.

RomaniaTV.net
18 sept. 2012, 13:25
Fotbaliştii Chiajnei s-au bătut cu bodyguarzii, într-un bar din centrul Capitalei

La două zile după ce au câştigat cu scorul de 3-1 la Mediaş, în etapa a 8-a a Ligii I, o parte din jucătorii Concordiei Chiajna şi-au făcut de cap în barurile bucureştene. Astfel, după cum scrie gsp.ro, câţiva fotbalişti ai Concordiei au fost implicaţi într-un incident grav, ei intrând într-un conflict cu bodyguarzii unui local din centrul Capitalei.

Scenele au fost de o violenţă extremă, iar portarul estonian Sergei Lepmets, a fost bătut crunt şi a ajuns la spital. Oficialii Concordiei îi consideră pe propriii jucători vinovaţi de aceste incidente, acuzându-i de lezarea imaginii clubului, iar goalkeeperului din Estonia i-ar putea fi reziliat contractul.

Într-un comunicat pe site-ul Concordiei este specificat: „Comitetul Director al Clubului Sportiv Concordia Chiajna doreşte să facă unele precizări referitoare la evenimentele petrecute în noaptea de 16 spre 17 septembrie a.c. în care au fost implicaţi mai mulţi jucători ai formaţiei noastre. Astfel, pentru lezarea imaginii clubului, jucătorii implicaţi în evenimentele din centrul vechi al Capitalei, au fost sancţionaţi pecuniar pe o perioadă nedeterminată de timp. Situaţia jucătorului estonian, Serghei Lepmets, va fi clarificată săptămîna viitoare, la următoarea şedinţă a comitetului director, putînd fi luată în calcul şi rezilierea contractului„.

Se pare că fotbaliştii în cauză au încercat să abordeze mai multe domnişoare, iar una dintre acestea a apelat la bodyguarzii localului, moment în care jucătorii au devenit extrem de violenţi şi au început bătaia. În urma conflictului, Lepmets s-a ales cu glezna fracturată.