Fotbalist de la Steaua, BĂTUT în stradă înainte de derby-ul cu Rapid

La sfârşitul săptămânii se dispută, în etapa a 26-a a Ligii I, derby-ul Rapid - Steaua. Deşi "roş-albaştrii" sunt pe primul loc în clasament, cu 63 de puncte, iar Rapid este doar pe poziţia a şaptea, cu doar 37, întâlnirea se anunţă una tensionată, ca întotdeauna.

RomaniaTV.net
10 apr. 2013, 11:49

Un meci între Rapid şi Steaua este înainte de toate o ciocnire a orgoliilor, indiferent de locurile pe care le-ar ocupa cele două formaţii în clasamentul Ligii I. Rivalitatea istorică dintre cele două echipe bucureştene a dus întotdeauna la tensiuni şi chiar la scântei în preajma meciurilor directe, iar victimă înaintea partidei de la sfârşitul săptămânii a căzut, de această dată, portarul de rezervă al Stelei, Răzvan Stanca, scrie GSP.

Potrivit liderului galeriei Stelei, Gheorghe Mustaţă, Răzvan Stanca ar fi fost bătut de câţiva suporteri rapidişti şi s-a ales cu un deget rupt, motiv pentru care nu a stat nici pe bancă la partida cu CSMS Iaşi, de duminică. Iniţial se spunea că Stanca ar fi fost implicat într-un accident rutier, însă dezvăluirea lui Gheorghe Mustaţă este una de natură să inflameze serios spiritele înainte de derby.

Din informaţiile noastre, e posibil ca Răzvan Stanca să fi fost bătut de nişte suporteri ai Rapidului. Nu ştim încă cine sunt vinovaţii. Răzvan are doar un deget fracturat, în rest e bine. Am înţeles că şi poliţia a declanşat o anchetă„, a spus Mustaţă, la sport.ro.