Fotbal-Turcia: Suporter înjunghiat mortal după derby-ul Fenerbahce-Galatasaray

Un suporter a fost ucis cu o armă albă, duminică seară, după derby-ul dintre cele mai mari echipe ale oraşului Istanbul, Fenerbahce-Galatasaray (2-1), din etapa a 33-a, penultima, a campionatului de fotbal al Turciei.

13 mai 2013, 12:58
Fotbal-Turcia: Suporter înjunghiat mortal după derby-ul Fenerbahce-Galatasaray

Suporterul, un tânăr de 20 de ani, care purta un tricou în culorile galben şi albastru ale lui Fenerbahce, a fost înjunghiat într-o staţie de autobuz, potrivit Agerpres. Victima a fost internată, dar a murit din cauza rănilor, a indicat presa.

Fenerbahce şi Galatasaray au terminat meciul în 10 oameni, după incidentele dintre jucători care au avut loc la finalul partidei. În ultimul minut au văzut cartonaşul roşu portarul Volkan Demirel (Fenerbahce) şi fundaşul Sabri Sarioglu (Galatasaray).

Galatasaray a deschis scorul prin golgheterul Burak Yilmaz, din penalty (25), iar Fenerbahce a revenit rapid, graţie dublei camerunezului Pierre Webo (33, 36).

Galatasaray era sigură încă după etapa precedentă de obţinerea titlului de campioană. Înaintea ultimei runde, echipa are un avans de 7 puncte faţă de Fenerbahce.