Fotbal şi comedie. O echipă din Peru primeşte în fiecare săptămână goluri caraghioase VIDEO

Antrenorul echipei peruane de fotbal Union Comercio a declarat că formaţia sa merită să intre în Cartea Recordurilor Guinness după ce a primit un gol caraghios pentru a treia săptămână consecutiv, anunţă Reuters, citată de Agerpres.

27 aug. 2013, 10:50
Fotbal şi comedie. O echipă din Peru primeşte în fiecare săptămână goluri caraghioase VIDEO

Nu cred că vreunei echipe din lume i s-a mai întâmplat aşa ceva. Merităm să fim în Cartea Recordurilor Guinness. N-am mai văzut aşa ceva„, a afirmat Edgar Ospina, antrenorul penultimei clasate în campionatul din Peru, echipa Union Comerciao.

Duminică a venit ultima gafă a lui Union, când fundaşul argentinian Joaquin Lencinas a marcat un autogol, după ce a lovit greşit balonul, de la 6 metri. Echipa a pierdut cu 0-1 contra lui Leon de Huanuco.

Şirul gafelor a fost început de portarul Juan „Chiquito” Flores, la înfrângerea cu 0-2 în faţa lui Sporting Cristal. Flores a încercat să păcălească un adversar, dar jucătorul lui Sporting Cristal i-a luat mingea şi a marcat. (Click aici pentru a vedea faza)

La următorul meci, cu Universitario, un atacant al echipei adverse a căzut în careul lui Union, iar Renzo Reanos a şutat furios în propria poartă, gândindu-se probabil că arbitrul dictase penalty. A fost singurul gol al partidei. (Click aici pentru a vedea faza)

Ospina a afirmat că aceste incidente au avut cel puţin meritul să aducă faimă internaţională echipei. Fazele mai sus menţionate au fost urmărite de sute de mii de ori pe Youtube.

Pur şi simplu nu există explicaţie pentru acest lucru. Din punct de vedere fotbalistic, am jucat mai bine ca adversarii şi nu am marcat la ocaziile noastre, dar nu e nimic de făcut când se întâmplă aşa ceva. Jucătorii noştri nu sunt roboţi„, a spus tehnicianul. „Acum două săptămâni, lumea credea că suntem o organizaţie de comercianţi. Cel puţin, acum se ştie că suntem o echipă de fotbal„, a adăugat el.

Ultimul autogol al celor de la Union Comerciao