Fostul soţ al Elenei Udrea, Dorin Cocoş, s-a recăsătorit. Vezi FOTO de la cununia religioasă

Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, s-a căsătorit miercuri la Starea Civilă a Sectorului 2, iar fostul ministru al turismului a ţinut să-i transmită acestuia un mesaj special. "Să fie liniştit şi fericit, e un om deosebit", a spus Elena Udrea despre bărbatul cu care a fost căsătorită un deceniu.

11 sept. 2013, 12:35

Dorin Cocoş a spus „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă, el căsătorindu-se miercuri cu Diana Roibu, care este cu 26 de ani mai tânără. Cei doi s-au cunoscut în Dubai şi au făcut publică relaţia la o lună după divorţul afaceristului de Elena Udrea. Asta, deşi gurile rele spun că cei doi sunt împreună de mai mult timp.

Da, este adevărat că Diana este prietena mea. Suntem împreună, suntem un cuplu ca toate celelalte, la început de drum. Vrem să trăim o viaţă normală, nu în lumina reflectoarelor. Nu consider că povestea noastră de dragoste este un subiect de interes public„, spunea Dorin Cocoş pentru cancan.ro.

Potrivit România TV, viitoarea doamnă Cocoş a absolvit, în urmă cu trei ani, Facultatea de Drept din Chişinău. Bruneta a activat în cadrul unui grup de studenţi care acordau consultaţii gratuite persoanelor defavorizate.

În 2010, după terminarea facultăţii, Diana a venit în România, obţinând cetăţenia un an mai târziu. Acum, la 26 de ani, Diana l-a cunoscut pe Dorin Cocoş, care i-a devenit soţ.

Afaceristul a avut întotdeauna un apetit pentru femeile tinere. Fosta lui soţie, Elena Udrea era mai tânără cu 13 ani. Cei doi au fost împreună de zece ani, dar pe 10 iunie 2013 anunţau că se despart, pe motiv de incompatibilitate. Într-un interviu acordat ziarului Click, Elena Udrea a spus despre Dorin Cocoş: „Indiferent cum, Dorin Cocoş a fost soţul meu timp de zece ani. Deci, nu pot avea decât cuvinte frumoase la adresa lui, e un om deosebit. Îi doresc să fie fericit şi să găsească toată liniştea de care are nevoie„.

Citeşte şi Elena Udrea şi Dorin Cocoş erau SEPARAŢI încă din 2008. De ce au amânat DIVORŢUL