Fosta gimnastă Floarea Leonida a ajuns PROSTITUATĂ în Germania

Fosta vicecampioană europeană şi mondială la gimnastică Floarea Leonida figurează pe site-ul oficial al unui bordel din Germania, scrie CanCan.

RomaniaTV.net
07 sept. 2012, 08:09
Fosta gimnastă Floarea Leonida a ajuns PROSTITUATĂ în Germania

Fotografiată în iposteze provocatoare, Floarea Leonida are şi o prezentare „ofertantă”, printre „specialităţile” ei numărându-se „sărutări, ejaculări pe corp, masaj cu ulei, fetiş cu picioarele, masturbare, lins testicule”

Floarea Leonida a câştigat aurul la bârnă la junioare şi argintul la individual, sol şi cu echipa la Campionatul European din 2002. În 2003 a luat din nou argintul ca senioare, iar în 2006 a repetat performaţa la Europenele din Grecia.

Rebelă din fire, gimnasta a mai fost implicată în 2005 într-un scandal. Aceasta a fugit din hotel într-un club de noapte împreună cu Cătalina Ponor pentru a merge la un majorat al unui gimnast de la juniori. Atunci, Federaţia Română de Gimnastică le-a sancţionat pe cele două şi le-a trimis la echipele de club.

Cristian Ţopescu a declarat la România TV că, din cauza veniturilor mici obţinute de pe urma performanţelor sportive, de-a lungul timpului, gimnastele „au cedat unor ispite financiare”.

„Nu este prima gimnastă care pozează nud. Au mai fost şi alte gimnaste care şi-au întregit veniturile mici de pe urma performanţelor, angrenându-se în alte activităţi. Au cedat unor ispite financiare. Problema este că nu ştim să ne preţuim şi să ne recompensăm valorile sportive. În urmă cu patru ani, la Olimpiada de la Beijing, maratonul a fost câştig de Constantina Diţă. Nici până astăzi, aceasta nu a primit recompensa promisă. Abia anul acesta, după olimpiada de la Londra, recompensele au fost substanţiale”, a spus Cristian Ţopescu.