Fosta doamnă Tăriceanu s-a recăsătorit

Fosta soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu s-a căsătorit cu Brent Valmar. Şeful Porsche România şi Ioana Dinu s-au cununat civil joia trecută, scrie Click.

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 06:36
Fosta doamnă Tăriceanu s-a recăsătorit

Cei doi formează un cuplu încă din luna septembrie a anului trecut, iar în februarie anul acesta cei doi s-au şi mutat împreună în vila din Pipera a lui Valmar. Acesta este şeful Porsche România şi a fost prieten la cataramă cu Tăriceanu.

După o căsnicie de opt ani, din care au un băieţel de şapte ani, Ioana şi Călin Popescu Tăriceanu au hotărât să divorţeze discret şi în mare secret. Gurile rele s-au grăbit să speculeze că Ioana ar fi călcat strâmb. De aici şi divorţul dintre fostul premier şi fosta doamnă Tăriceanu.

La nici o jumătate de an de la divorţul de Călin Popescu Tăriceanu, Ioana s-a mutat în vila noului iubit. Reporterii presei mondene au surprins-o pe fosta doamnă Tăriceanu zile în şir având acelaşi traseu: de la biroul notarial, merge la cumpărături, trece pe la apartament, iar noaptea şi-o petrece la vila lui Valmar, din Pipera. Mai mult, Ioana ar fi primit şi o maşină nouă, un Audi Q3, tot de la firma iubitului.