Fost OFIŢER SRI, găsit MORT în Centrul Vechi al Capitalei. Agresorul a ADORMIT în secţia de poliţie

Tânărul care a murit sâmbătă dimineaţă în Centrul Vechi al Capitalei, după o bătaie, este fost ofiţer al Serviciului Român de Informaţii, informează România TV. Bărbatul de 36 de ani a murit după o încăierare cu un alt un băiat de 20 de ani. Tânărul agresor era atât de beat, încât nu şi-a mai aminteşte nimic. Mai mult, el a adormit în secţia de poliţie.

RomaniaTV.net
09 mart. 2013, 10:06
Fost OFIŢER SRI, găsit MORT în Centrul Vechi al Capitalei. Agresorul a ADORMIT în secţia de poliţie

Scandalul dintre cei doi tineri a avut loc sâmbătă dimineaţă, la ieşirea dintr-un club, de pe strada Şelari, din Centrul istoric al Capitalei. Între bărbatul decedat, în vârstă de 36 de ani, şi agresor a izbucnit o ceartă care a degenerat.

Cei doi au petrecut în acelaşi bar, dar la mese diferite. În momentul în care fostul angajat al SRI a părăsit localul şi agresorul acestuia s-a decis să plece. Cearta dintre ei a izbucnit după ce au ieşit din bar, martorii spunând că victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele, însă nimeni nu a intervenit să-i despartă.

Cazul a fost semnalat la serviciul unic de urgenţă 112. Medicii au încercat aproximativ o oră să-l resusciteze, în final constatând decesul bărbatului de 36 de ani. Trupul acestuia a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde se va stabili dacă moartea a survenit loviturilor primite sau alta a fost cauza.

În urma investigaţiilor, agresorul, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit. El era într-o stare avansată de ebrietate. Tânărul şi câţiva martori la incident au fost duşi la audieri. Din cauza stării în care se afla, agresorul nu a putut oferi prea multe detalii poliţiei despre cele întâmplate. Poliţiştii l-au lăsat să doarmă în secţia de poliţie, sub pază. În schimb, oamenii legii i-au audiat pe prietenii tânărului, care au spus că între acesta şi fostul ofiţer al SRI s-a iscat un conflict spontan.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că astfel de scandaluri sunt frecvente şi chiar ei au fost agresaţi.