Focuri de armă într-un magazin din Cluj

Un bărbat de 40 de ani a tras, miercuri seară, două focuri de armă în plan vertical, într-un magazin din centrul municipiului Cluj-Napoca, fără ca vreo persoană să fie rănită, apoi a fugit. El a fost reţinut de poliţie câteva ore mai târziu, în urma unor filtre în trafic. Poliţiştii au aflat că este vorba despre fiul patronului centrului comercial, acesta fiind cercetat pentru uz ilegal de armă.

19 dec. 2012, 17:30
Focuri de armă într-un magazin din Cluj

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Sidonia Bolba, a declarat, că instituţia a fost sesizată, miercuri, în jurul orei 17.20, că în incinta Galeriilor Ferdinand din Cluj-Napoca au fost trase două focuri de armă, conform martorilor citaţi de Mediafax.

Bolba a spus că nu există persoane rănite. Bărbatul care a tras două focuri de armă la Galeriile Ferdinand din Cluj-Napoca a fost prins în municipiu, în urma unor filtre în trafic, el fiind cercetat pentru uz ilegal de armă.

Conform surselor citate, bărbatul, Marius Moga, este fiul patronului unui magazin de porţelanuri şi al Galeriilor Ferdinand şi deţinea legal o armă de vânătoare cu care a tras.

Bărbatul ar fi fost supărat pe angajaţi că ar fura, susţin surse din rândul anchetatorilor.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a se stabili împrejurările incidentului şi ce fel de armă a fost folosită.