Florin Salam, plătit cu pumni la o nuntă în Teleorman

Florin Salam a primit pumni în loc de bani, la o nuntă din judeţul Teleorman. Celebrul manelist l-a înfuriat pe socrul mare, pentru că a cântat şi la alte mese decât cea a mirilor. Aşa că l-a luat la bătaie pe Salam şi l-a ameninţat cu pistolul.

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 11:55
Florin Salam, plătit cu pumni la o nuntă în Teleorman

Ceea ce trebuia să fie o seară de neuitat pentru un cuplu de proaspăt căsătoriţi s-a transformat într-un scandal monstru. Protagoniştii acestui scandal au fost manelistul Florin Salam şi socrul mare al evenimentului.

Nemulţumirea a plecat, se pare, în momentul în care Florin Salam şi-a îndreptat atenţia către ceilalţi meseni şi nu a cântat doar la masa de prezidiu. Mai mult, cântăreţul a încasat sume mari de bani de la mesenii cărora le-a dedicat melodii.

Astfel, organizatorul nunţii, respectiv socrul mare, nu l-a mai plătit pe Florin Salam cu banii, ci l-a plătit în pumni şi cu ameninţări cu pistolul. Florin Salam a fost salvat de cei ăprezenţi la eveniment şi scos afară din incinta restaurantului.

Scorul mare este un controversat om de afaceri din Teleorman. Mai mult, cei invitaţi la eveniment fac şi ei parte din acelaşi anturaj, oamenii cu mulţi bani, care sunt obişnuiţi cu astfel de incidente. Este pentru a treia oară în acest an când numele lui Florin Salam apare într-un astfel de incident neplăcut.