Florin Piersic: Sergiu m-a luat de braţ, la înmormântarea lui Darie, şi mi-a spus „Ne vine rândul”

Într-o formă de zile mari, Florin Piersic a glumit tot timpul, la petrecerea dată în cinstea marilor actori care poartă numele Ion. El a întreţinut atmosfera, cu ironie şi umor şi chiar a făcut glume despre viaţa de apoi."Azi nu vorbesc de morminte", a spus Florin Piersic. Dar a vorbit totuşi despre marele regizor Sergiu Nicolaescu.

06 ian. 2013, 15:33
Florin Piersic: Sergiu m-a luat de braţ, la înmormântarea lui Darie, şi mi-a spus „Ne vine rândul”

„Îmi pare rău că nu am fost aici în România că eram la filmări în Ungaria, pentru că aş fi avut ceva de spus, pentru că l-am avut aproape pe Sergiu Nicolaescu şi nu uit decât un singur lucru. La înmormântarea lui Iurie Daria m-a luat de braţ, s-a apropiat de urechea mea şi mi-a spus „Ne vine rândul”. M-am întors şi i-am spus „Sergiule, nu spune aşa ceva”. E o vorbă pe care soţia mea mi-a spus-o zilele astea: „Nu moare un actor decât atunci când îi moare ultimul spectator”, a spus marele actor Florin Piersic la România TV.

100 de mari actori s-au reunit în Bucureşti cu ocazia Sfântului Ion. Nume mari ale cinematografiei şi teatrului românesc au venit la acest eveniment organizat de omul de afaceri Ion Antonescu. Mai mulţi mari actori români au vorbit la România TV şi despre marele regizor Sergiu Nicolaescu.