Flanco face angajări în ţară. Vezi unde şi pe ce posturi

Flanco angajează în această perioadă de la consultanţi de vânzări la directori de magazin. Printre oraşele în care Flanco recrutează acum se numără Caracal, Petroşani, Reşiţa, Râmnicu-Vâlcea. Află dintr-un material RTV.NET care e profilul candidatului căutat de angajatori şi până când poţi trimite candidatura pentru un loc de muncă vacant în cadrul companiei.

RomaniaTV.net
08 mart. 2013, 13:11
Flanco face angajări în ţară. Vezi unde şi pe ce posturi

Ce locuri de muncă sunt acum disponibile la Flanco

Flanco angajează consultanţi de vânzări în următoarele oraşe: Bucureşti, Petroşani, Reşiţa, Râmnicu-Vâlcea şi Târgu-Jiu.
Angajatorii caută candidaţi cu minimum doi ani experienţă relevantă într-o poziţie similară, preferabil în domeniul vânzărilor de produse IT & C, electronice şi electrocasnice. Candidaţii căutaţi de recrutori pot performa în echipă şi au excelente abilităţi de comunicare.
30 martie e termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Flanco mai angajează în această perioadă directori de magazin în Caracal.
Te califici pentru acest post dacă ai experienţă relevantă într-o poziţie similară, dezirabil în coordonarea unei echipe de vânzări în retail, dacă ai absolvit o facultate, ai cunoştinţe solide despre produse IT&C, electronice şi electrocasnice, despre tehnici de vânzare şi de negociere, precum şi cunoştinţe despre managementul echipei.
Mai mult, candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de comunicare şi leadeship şi demonstrează că îşi poate motiva echipa din subordine.
Nu în ultimul rând, candidatul potrivit pentru acest post demonstrează că e orientat către performanţă şi către poziţionarea magazinului în topul vânzărilor.
Până pe 31 martie puteţi trimite CV-urile pentru acest post. Amănunte, aici.