Fiul unui important om de afaceri din Galaţi, suspect de crimă

Fiul unui om de afaceri din Galaţi este suspectat că şi-a ucis prietena în propria vilă. Bărbatul spune că este nevinovat şi că a găsit-o pe fată moartă atunci când s-a trezit. El era consumator de etnobotanice şi înainte de crimă se certase cu iubita lui într-un restaurant. A fost reţinut pentru 24 de ore.

RomaniaTV.net
30 iul. 2012, 11:23
Fiul unui important om de afaceri din Galaţi, suspect de crimă

Cei doi erau de patru ani împreună. Cu câteva ore înainte de crimă, ei au petrecut într-un restaurant, unde s-au certat destul de tare.”Fata i-ar fi dat o palmă în restaurant, după care el i-a dat vreo două”, a spus Mircea Cadar, tatăl suspectului.

Cei doi au plecat acasă, iar la câteva ore după cearta din local, tânăra de 18 ani a fost omorâtă. Prietenul ei, cu 20 de ani mai în vârstă, susţine că a găsit-o moartă dimineaţă, când s-a trezit.

Tatăl băiatului a chemat imediat ambulanţa. Medicii au constat că fata murise de câteva ore. „Fata prezenta multiple leziuni violente pe corp. Hematoame, vânătăi, plăgi tăiate la nivelul membrelor”, a precizat directorul Ambulanţei galaţi, Mihai Polinschi.

Suspectul este fiul unui important om de afaceri din Galaţi, fost consilier PDL. Bărbatul este consumator de etnobotanice şi a avut probleme cu legea în trecut.