Fiul criminalului de la Perla nu a reuşit să închirieze casa părintească şi s-a mutat înapoi

Bogdan Vlădan, fiul criminalului de la coaforul Perla din Bucureşti, a încercat timp de mai multe luni să închirieze casa în care a locuit împreună cu părinţii săi. Pentru că nimeni nu s-a arătat interesat să locuiască în vila fostei familii Vlădan, băiatul s-a întors acasă.

25 iun. 2013, 14:09
Fiul criminalului de la Perla nu a reuşit să închirieze casa părintească şi s-a mutat înapoi

Orfan de mama, şi cu tatăl condamnat la închisoare pe viaţă după ce fostul poliţist şi-a ucis soţia şi pe o colegă a acesteia, Bogdan Vlădan a decis în urmă cu un an să închirieze casa părintească pentru a face rost de bani, scrie cancan.ro.

Potrivit anunţului pe care acesta l-a postat pe internet, Bogdan cerea 1.000 de euro pentru închirierea locuinţei. „Închiriez vila în zona Parcul Carol, Bucureşti, cu 3 camere+living, 2 bai şi curte interioară. Casa este dotată cu aer condiţionat, centrală termică şi termopane”, se specifică în anunţ.

Tânărul s-a mutat o perioadă de acasă, în speranţa că va găsi chiriaşi, însă degeaba. Aceştia au întârziat să apară, iar el a revenit în vila în care a locuit împreună cu părinţii săi până la tragicul eveniment din martie 2012.

CITEŞTE ŞI Gheorghe Vlădan, condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ pentru masacrul de la coaforul Perla