Finala Ligii Europa. Spaniolii, ademeniţi de bişniţarii români cu bilete de 20 de ori mai scumpe

Românilor le-au fost rezervate 20.000 de bilete pentru finala din 9 mai, dar mulţi dintre ei speră la un profit mare de pe urma vânzării la suprapreţ a tichetelor.

RomaniaTV.net
27 apr. 2012, 07:57
Finala Ligii Europa. Spaniolii, ademeniţi de bişniţarii români cu bilete de 20 de ori mai scumpe

Imediat după ce au aflat că Atletico Madrid şi Athletic Bilbao vor veni la Bucureşti, pentru a juca finala Ligii Europa, fanii acestor echipe au fost asaltaţi pe internet, cu oferte de bilete, de către bişniţarii români.

După cum scrie adevarul.ro, cele mai multe mesaje începeau cu o scurtă felicitare pentru ca apoi bişniţarii să le propună spaniolilor bilete la suprapreţ. Dealtfel, mesajele erau extrem de pragmatice: „Felicitări! Vrei un bilet la 400 de euro?”.

Astfel, faţă de preţul oficial de achiziţie, 100 de lei pentru un tichet de categoria a 4-a, suma ofertantului este de 20 de ori mai mare. Suporterilor români le-au fost rezervate 20.000 de biletul, restul fiind împărţit între fanii celor două finaliste.

De remarcat, însă că pentru microbiştii care nu au mai prins bilete la finala Europa League, dar între timp au făcut rost la „negru” de tichete originale, există totuşi riscul să fie opriţi la porţile stadionului. Asta deoarece tichetele sunt nominale şi vor fi imprimate cu numele şi prenumele posesorului, iar la porţile stadionului li se va cere un act de identitate cu fotografia titularului.

Finala Ligii Europa se va disputa pe 9 mai, pe Naţional Arena, între formaţiile spaniole Atletico Madrid şi Athletic Bilbao.